LAREOL HB – Kunskap, Effektivitet, Professionalitet

85fdb3b53d32ddd216b0f1ca4b1f82a7

LAREOL HB bildades och startade sin verksamhet 2004.

Delägarna är samtliga välutbildade (Handelshögskola eller motsvarande) med erfarenhet av att företagsledning liksom finansiell ledning och styrning (Såväl i Sverige som i ett antal andra länder).

Bolaget har redan från start haft en stabil välordnad ekonomi som i lugn takt vuxit sig stabil och bolaget har idag god lönsamhet. God lönsamhet ser vi en av de viktigaste faktorerna för fortsatt tillväxt och utveckling. Bättre lönsamhet ser vi som frihet att utvecklas.

LAREOL HB är ett öppet företag som lyssnar, tar initiativ och agerar. Ett företag som är enkelt att få kontakt och tala med. Våra kunder är självklart viktiga. Mycket viktiga. Det är våra kunder som är vår viktigaste ”reklambärare” liksom inspirationskälla. De är förutsättningen för vår utveckling och tillväxt. LAREOL HB växer och det ger fler möjligheter för oss och våra kunder!

Bolaget har varit och är attraktivt för anställda och erbjudit/erbjuder personlig utveckling genom bland annat såväl interna som externa utbildningar. Hos LAREOL HB tar alla ansvar och står för det som görs.

Vi bygger förtroende och det gör vår framtid möjlig!